Atatürk İlkokulu

Vizyon: Atatürk İlkokulu değerleri ve ilkeleri; 1. Okul, aile, çevre, öğrenci diyaloğu ve işbirliğine önem veren, 2. Öğrencilerini bilgi, görgü ve terbiye bakımından en üst düzeye çıkarmaya çalışan, 3. Çevreye duyarlı, 4. Yaratıcı ve yenilikçi, 5. Dünya ile barışık, 6. Kozmopolit değil, memleketçi; köksüz, töresiz değil, milli ve manevi değerlere bağlı, 7. Halktan kopmuş değil, memleketçi, 8. Tüketici değil, üretici, 9. Taklitçi değil, yaratıcı, 10. Ezberci değil, araştırıcı, 11. Menfaatçi değil, fedakar, 12. İlişkilerinde doğruluğu hep ön planda tutan, 13. Yaptığı işte hep mükemmeli kovalayan, laik, cumhuriyetçi ve Atatürk ilkelerini benimseyen, 14. Türk milletinin milli ve manevi değerlerine saygı duyan, onu benimseyip koruyan, geliştiren, nesilden nesile aktarılmasını sağlayan bir kurumdur.

Misyon: Atatürk İlkokulu olarak; 1. Öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek, 2. Bütün çalışmalarımızın odak noktasına öğrencilerimizi koymak, 3. Öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk almak ve verimli bir şekilde çalışmak, 4. Ülkemizin bütün fertlerine ve öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyup, onları koruyup gözetmek, 5. Geçmişiyle, çevresiyle ve kendisiyle barışık olmak.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: AKIL VE ZEKA OYUNLARI
Proje Çalışmaları: VAN OKUYOR PROJESİ

WEB - https://sarayataturk.meb.k12.tr

Adres - FERİTMELEN MAH. FEVZI ÇAKMAK KÜME EVLERİ ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO: 4/1 SARAY / VAN

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - FERİT MELEN MAHALLESİ FEVZİ ÇAKMAK KÜME EVLERİ SARAY/MERKEZ

Ulaşım KARAYOLU

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP VAN İL MERKEZİNE 80 KM UZAKLIKTADIR.